mandag 27. februar 2012

"Walk in......."

Hei hei, og riktig god mandag morgen!

I dag stod vi opp kl 0700, noe som ser ut til å bli en vane her i huset. Det er slutt på tida hvor Emily sov til ti på morran og jeg kunne ligge og dra meg i senga;)
MEN, ved å stå opp tidlig så får man jo så mye ut av dagen, og det er spesiellt deilig når jeg begynner sent på jobb. Da får jeg og gullungen masse tid sammen:)


En drøm i oppfyllelse!

Helt i fra vi begynte å snakke om å bygge hus, som ente i kjøp av et gammelt hus har jeg drømt om et såkaldt Walk in Closet. Som sikkert så mange andre jenter også, så har jeg så mye klær at jeg nesten ikke har kontroll på hva jeg har! Og ved at jeg jobber i klesbutikk så hjelper ikke det på å redusere.

Så da jeg fikk muligheten til å lage mitt eget Hobby/walk in rom nede så var gleden stor:)
(høres sikkert veldig overfladisk ut for mange, men det er faktisk veldig praktisk også;)

Jeg har hørt mange si at det blir veldig støvete ved å ikke ha klærne i et skap, så derfor valgte vi løsningen du ser på bildene under. Da får jeg muligheten til å lukke dørene, og det ser ryddig ut med en gang:)
inntrykket blir fort rotete når det er så mye farger.

Vi, eller jeg var "ferdig" med å flytte ned klærne mine i går kveld, så nå gjenstår bare litt små ting;)


Planen min er å ha en liten krakk her som jeg kan sette inn under pulten når den ikke brukes;)
Denne stolen hører egentlig til i gangen!
"Sjeselongen" måtte så klart være med ned.Resten av smykkene mine har jeg lagt i små "poser". Har erfart at de blir ødelagte hvis de ligger i et lukket smykkeskrin:( Så de skal få plass i kommoden!
De to speil skrinene fikk jeg av en av de besteste til jul, hun vet akkurat hva jeg liker;)
Vi har to doble skaper, og tre enkelt skaper! Utrolig god plass:) Her ser du bare de to doble.Vi fikk ikke skapene helt opp til taket, men det gjør egentlig ingenting. Her plasserte jeg bare de små veskene. Så får jeg heller ta jobben med støv tørkinga.. hehe..


                                                                              
                                                            Store gode skuffer er også greit:)

Har fremdeles en god del kjoler som ikke har fått plass enda, mangler litt hengere. I tillegg skal jeg ha to avslatningsstativer, så da får jeg plass til alt. Ahh skal bli deilig å slippe å pakke bort tøy!Denne kommoden skal også males sort, og få nye knotter. Og veskene skal henges opp.
Vi har lagt et stort teppe på gulvet. Rommet er jo i underetasjen og det er bare varmekabler i gangen. Men, det ble deilig når vi fikk teppe på:)I midten her har jeg lyst på en "puff" av noe slag. Enten hvit eller sort.
Og dette speilet skal jeg kjøpe meg til helgen:)


 I taket drømmer jeg om en lysekrone av noe slag. Det er er ikke så høyt under taket, så det kan ikke bli noe voldsomme greier. Men kanskje noe alla den vi har i gangen;)Enn så lenge får jeg nøye meg med den som er der. Den er helt grei. Tor Erik har akkurat kjøpt spare pærer til denne, hvilket han er veldig fornøyd med;)

Så det er litt som mangler enda, men det kommer etterhvert.
Jeg er i hvertfall strålende fornøyd:)

Ønsker deg en fantastisk uke!


Klem Christine!


                                                                              

4 kommentarer:

 1. Nice!:) Alle jenters drøm det der!
  Tenker vi skal plassere oss i dette rommet neste gang vi er på besøk ;)
  Godt du fant plass til speil boksene:)

  SvarSlett
 2. Ja, du trenger jo ikke misunne noe du.. Dere skal jo sydover selv. Når er det dere drar?

  SvarSlett
 3. blir helt dårlig jeg Christine ! Skulle ønske det var mine klær og mitt rom:-))) si ifra vist du går lei av noe så kjøper jeg gjerne klær :D Hihi .

  hilsen Merethe :-)))))

  SvarSlett

Bloggarkiv