mandag 20. september 2010

Blomster tips?:)

Hei hei:)

Da var det mandag igjen, og her er det grått og trist ute. Nå er vi snaaaart ferdige med gangen vår:) Og DET skal bli deilig for HELE huset er fullt av støv og bøss etter oppussing.

Mens min kjære holder på nede så har jeg holdt på å stelle litt i andre etasje. Og jeg har funnet ut at jeg trenger litt flere  planter eller blomster i hus. Jeg har tre forskjellige typer og alle er grønne uten noe fargespill. Så hvis noen har noen TIPS om planter som er enkle og ha med å gjøre , og som kanskje i tillegg har littebitt farge i seg så hadde det vært suuuupert:)
I løpet av de nærmeste dagene kommer eletrikeren og skal gjøre seg ferdig nede, og da får jeg ENDELIG opp den nye lampa vi har kjøpt:) Den har lagt i kjellerstua en god stund nå og fortjener å komme på sin plass:)

Håper du som er innom får en fortsatt fin dag og kveld:)

Klem Christine


3 kommentarer:

 1. Fine bilder:) Hva med Orkidè? De er jo såå fine, hehe.. Og kjempe lette å holde synes jeg. Men de er jo litt pinglete da, hvis du ønsket deg mer plante liksom:)
  Gleder meg til å se gangen, håper dere har tatt før bilder også!:)
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Heisann, Eføy og den grønne blomsten som heter Hoia, den er også veldig fin!
  Krysantimum og Ildtopp er også fine blomster med litt farge:-)
  Ha en fin kveld..klem Stinemor...

  SvarSlett
 3. Potteroser kommer i mange nydelige farger, be Tor Erik gå innom Obs! der fant jeg noen nydelige potteroser som fikk plass i kjøkkenvinduet mitt :)

  SvarSlett

Bloggarkiv