torsdag 9. september 2010

Hellu i luken:)

Ja da var det altså godt et halvt år siden jeg opprettet min blogg. Kan ikke akkurat si at jeg har vært så aktiv, men nå har jeg brukt godt tid på å få satt meg litt inn i det, og tror det skal komme litt mer på siden min fremover:)

For snart fire år siden bestemte jeg og min Tor Erik oss for å kjøpe et gammelt hus som vi sammen skulle forme til vårt drømme hjem. Lite visste vi da hvor MYE jobb dette egentlig var, er:) Men alt i alt har det gått kjempe greit, og vi har stått for det meste av oppussingen selv, utenom det eletriske og rørleggerarbeidet:)

Vi valgte å ta rom for rom, og over litt lengre tid slik at vi kunne gjennomføre ideene våre og få det akkurat slik vi ville. Jeg er så heldig å ha en samboer som har meget grønne fingre, så ute har ikke jeg så mye jeg skulle sagt, og inne er det vel jeg som tar det meste av kontrollen.

I mars valgte vi å sette i gang på badet vårt:) Her hadde jeg mine klare tanker om hvordan jeg ville ha det. Jeg er ei jente som er veeeeldig glad i sort og hvitt så her skulle jeg ha sort servant og sorte glatte fliser.Og med en hvit innredning og hvite vegger. Min kjære var nok litt skeptisk til den kritt hvite malingen og til den sorte servanten, men vi ble meget fornøyde med resultatet begge to:)

Her er et par bilder fra vårt nye bad:)
Kommer med flere av oppussingsprosjektene våre senere:)
Ha en fin fin dag i høstværet:)

1 kommentar:

  1. Halloen!:) Endelig er du tilbake! hehe.. det var godt! Fine bilder fra badet:)
    klemklem

    SvarSlett

Bloggarkiv