søndag 12. september 2010

Kjøkkenkos:)

For et par år siden tok vi fatt på kjøkkenet vårt. Vi valgte en lys innredning med sorte håndtak, mørke fliser på vegg og mørke grått gulv. Noen vil kanskje mene det er litt mye mørkt, i og med at vi også malte tapetet sort. Men siden kjøkkenet vårt ikke er så stort så lyser innredningen veldig opp:)
Dette ble virkelig mitt, vårt drømmekjøkken:)


                                              

Vi valgte en tapet med mønster som gir litt liv til kjøkkenet, tross den sorte fargen:)


Kjøkkenbordet og stolene hadde vi egentlig tenkt å bytte ut. Men da vi først prøvde å male det så syntes vi egentlig at det ble veldig bra!:) Sort og hvitt igjen, men passet rett inn på kjøkkenet vårt:) Sjablongen gjør også mye ut av seg:)


Denne kalenderen fikk jeg av ei venninne til jul i fjor. Den har fått plass på kjøleskapet og jeg håper på å kanskje skulle finne en lignende for 2011:) Jeg er en stor fan av engler, så denne var perfekt hos meg:)

               
       

                                         


Apropo fan av engler, jeg har også det siste halvannet året fått en kjærlighet for krystall, glass og ting som skinner litt ekstra:) Så da jeg fikk øye på dette kakefatet og denne bollen var ikke det noe å tenke på:) Kakefatet ville jeg ikke stu inn i et skap så satt litt lys på det, noe som er kjempe kosli nå når høsten er på god vei:)
Oppe i bollen ligger vel det som gjør det ekstra kosli å ta en tur på kjøkkenet:) mmmm Krem topper:)
 Ønsker dere som er inne å titter hos meg en fortsatt god søndags kveld:) I morgen er det en ny uke med masse nye muligheter:)


                                                          

5 kommentarer:

 1. Først trodde jeg du hadde fått sjablong på veggen med "my fairytale", hehe.. Men så så jeg at det var på alle bildene:)
  Fine kjøkkenet deres!:)
  Krystall gjør seg alltid det;)
  Sees i morra vi!
  klem klem

  SvarSlett
 2. Läckert kök! Svart och vitt är ju bara så stiligt tillsammans!
  Kram Joy

  SvarSlett
 3. Hei Christine!
  Jeg gikk inn på bloggen din på oppfordring fra Camilla. Camilla var en av de første jeg begynte å følge, så det skal bli spennende å følge deg videre.

  Marthe:)

  SvarSlett

Bloggarkiv